ΑΞΙΕΣ-ΟΡΑΜΑ

Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!

 1. Σημασία στην ακεραιότητα

Όλες μας οι αποφάσεις, λαμβάνονται σύμφωνα με τις ηθικές και δεοντολογικές αρχές με τις οποίες έχουμε ανατραφεί, με σεβασμό στους καταναλωτές και τις αγορές, πάντοτε σε πνεύμα δικαιοσύνης και ακεραιότητας.

2. Σεβασμός στον άνθρωπο

Αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της διαχρονικής επιτυχίας μας.

3. Προσήλωση στον πελάτη

Το κέντρο του ενδιαφέροντος μας και η λήψη κάθε μας απόφασης γίνεται με γνώμονα τον πελάτη.

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελάτων μας. Κάθε μας προσπάθεια, απόφαση και σημείο εξυπηρέτησης έχει σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να συμβάλουμε στην ευτυχία των πελατών μας.

Καθιστούμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους απέναντι στους καταναλωτές, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, σεβόμενοι τις ανάγκες τους και επιδιώκοντας να παραμένουμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

 

Γιαυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους, παρέχοντάς τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα καταστήματα EXPERT αλλά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του μέσω των ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.